head

Home Termékek Fóliás beton medencék

Fóliás beton medencék

folias-beton-medencekA beton medencék legnagyobb előnye a változatos méret és forma lehetőség. Építhető bele római lépcső, pihenőrész sekélyebb vízzel, jakuzzi elemek, nyakzuhany, ellen áramoltató és még számtalan különleges extra. Burkolási sokszínűség jellemzi, készülhet csempével, üvegmozaikkal, de a legkedveltebb a fóliaburkolat. A klasszikus kék fólia mellett választhatnak a zöldesebb, a mozaikmintás fajták közül is, de különleges frízeket, azaz díszítő elemeket is kínálunk. Újdonság, hogy bármilyen fotó, akár a család, vagy a hobbival kapcsolatos képek is beleépíthetők a medence aljára a fóliába, ezzel téve igazán egyedivé azt.

A fóliás medencék esetében a kőművesmunka befejeztével a helyszínen történik a medence bélelése elsőként egy filcburkolattal, majd magas hőfokon szintén a helyszínen kerül beégetésre a fóliabélés. A legelterjedtebb a 0,8 mm-es és a 1,5 mm-es szálerősítésű fólia. A fóliázás befejeztével kerül lerakásra a járólap a medence köré, de akár külön erre a célra készített szegélykövet is választhatnak szintén többféle színben és mintázattal.

A medencétől nem messze szükség van a tartály számára egy föld alatti aknára, vagy föld feletti helyiségre. Ide vannak vezetve a csövek, itt lehet szabályozni egy vezérlőegység segítségével a vízforgatás rendszerességét, fűtés esetében a vízhőfok beállítását is. A medence PVC idomainak és csöveinek szükséglete-ezáltal az ára is- a helyszín kialakításától függ.